Baia Azul 4*, Madeira, Portugal
ПДФ Печат Е-мейл

 

Местоположение:
Хотелът се намира в централната част на Лидо, на 3 км. От центъра на Фуншал. В близост е до крайбрежната улица, океана, ресторанти, барове и магазини.

В хотела:
Baia Azul, разполага с 215 стаи с балкони.

В стаите:
Почти всички стаи са с гледка към океана.


Настаняване, ВВ Двойна стая, GV
Единична стая, GV
Двойна стая, SV
Единична стая, SV
На човек в
Възрастен на допълнително легло
Първо/ второ дете 2-12 год. на допълнително легло

 


МАДЕЙРА - ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ КЪМ ЧАРТЪРНАТА ПРОГРАМА
  • Полудневна екскурзия във Фуншал и селището Монте

Цена: 17 Евро на човек.
Цената включва: Билет за лифта и шейна, дегустация на вина, трансфери. След закуска, трансфер до местния пазар, на входа на който ще бъдете посрещнати от продавачи на цветя, облечени в традиционни носий. Щандове с плодове и зеленчуци са подредени по невероятен начин наоколо, а в дъното на стълбите ще намерите рибния пазар – всеки ден, рибарите предлагат прясна риба от Атлантическия океан. На път към планината, ще ползвате лифт от центъра на столицата, наслаждавайки се на гледката към Фуншал и океана. Стигайки до селището Монте, ще се разходите сред приказни градини от целогодишни цветя. Накрая, ще изкачите стълбище, което води до църквата „Lady of the Monte”. Изградена от позлатени склуптори и дърворезба от 17 и 18 век. Император Карл 1 – последния монарх на Австро – Унгарската империя, е бил на заточиние в Мадейра през 1921 г.  и е погребан в параклис до църквата. Идеалния начин да се слезне до долу, по стръмните улици, водещи до центъра на Фуншал е да преживеете друг вид транспорт, не толкова модорен, но изключително атрактивен – прочутата дълга шейна. Екскурзията завършва с посещение на винарна, където може да дегустирате прочутите местни вина.

  • Типична Вечеря

Цена: 35 Евро на човек.
Цената включва: Вечеря, с включени напитки и фолклорно шоу, трансфери.
Ще изкарате вечерта в Португалски ресторант, където ще се насладите и на типично фолклорно шоу. Ще опитате домашен хляб, а също и специалитета "Еспетада". Виното е включено в цената.

  • Източна Мадейра (Santana)  - целодневна екскурзия 

Цена на човек: 39 евро
Цената включва: обяд с питиета.
През този ден ще видите "многоликата Мадейра". Посещават се: Levada - разходка сред природа, която спира дъха, Pico de Areiro - вторият по височина връх на острова, от където се разкриват спиращи дъха гледки, Ribeiro Frio - тук ще посетите развъдник за пъстърва, Faial - Следващата спирка, тук ще се насладите на обяд в местен ресторонт, Сантана - селце, познато в целия свят с типичните си триъгълни къщи със сламени покриви, Machico - това е първото селце на острова, тук за първи път е стъпил кракът на откривателите му. По време на цялата екскурзия ще се наслаждавате на истински красиви пейзажи. Денят завършва с вечеря в хотела, нощувка.

  • Целодневна екскурзия до Западна Мадейра (Porto Moniz)

Цена на човек: 39 евро
Цената включва: трансфери, обяд и напитки.
Тръгвате от Фуншал, пътя минава покрай бреговете и води до живописно рибарско селце Camara de Lobos. Ще направите разходка до Cabo Girao, най – високата скала в Европа и втора по височина в света 580 м. Връщайки се на главния път, ще продължите до Ribiera Brava. Кратка почивка, ще ви позволи да се насладите на живописното рибарско селище. Там сред невероятна гледка, ще се разходите по маршрут покрай „Levadas”.  След това, ще опитате местни морски деликатеси в типичен ресторант. На връщане, ще минете покрай Paul de Serra – плато в планината на 1400 м. височина.  След това - връщане във Фуншал. Вечеря в хотела, нощувка.

  • Полудневна ексурзия – Левада. Разходка в планината, 6 км.

Цена на човек: 24 евро.
Природата е невероятна! Разходката покрай култивираните терасоведни хълмове, гравирани с цветя, ще ви се стори като приказка. Започва от скалата над океана Penha da Aquia, Която се намира близо до рибарското селище Porto Da Crus.

  • Целодневна Екскурция до Порто Санто

Цена на човек: 115 евро
7.00 ч.  Трансфер от хотела, до пристанището, за отплаване с кораб до острова.
8.00 ч.  Отпътуване с кораб до Порто Санто.
10.00 ч. Пристигане и обиколка на острова.
Порто Санто е много красив, но различен от Мадейра остров. Неговия най – голяп плюс е плажната ивица, която е дълга 9 километра. Известен е като златния остров, защото пясъка е примесен със жълт и черен цвят. Името му идва от неговите откриватели, които преди да се спасят там, прекарали дълго време в океана. (в превод означава „свято пристанище”). В екскурзията е включен обяд, в местен ресторант и разхладителни напитки.
След обяд – свободно време за разходка в градчето на острова и за плаж. В предварително уговорено време – трансфер до пристанището и завръщане във Фуншал (19.00 ч.).

Услуги, спорт и развлечения:

Два външни басейна, конферентна зала, зала за игри, скуош, сауна, джакузи, стая за четене, интернет, ресторант Bella Vista, кафене до морето, бар на басейна и нощен бар.

За резервации моля кликнете ТУК за да попълните ФОРМУЛЯРА .

или се свържете с нас на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
или на нашите телефони 02 9532393, 0879 042393

Снимки :