Почивка на остров Мадейра 2018
ПДФ Печат Е-мейл


ПОЧИВКА НА ОСТРОВ МАДЕЙРА - ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ ПРЕЗ ЮНИ 2018 ГОДИНА

Първи ден:

Отпътуване от летище София с директен чартърен полет. Пристигане на летището във Фуншал. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

Втори ден:

Закуска. Информационна среща. Следобед свободно време или по желание полудневна екскурзия във Фуншал с включена входна такса за ботаническата градина и дегустация на вино.

Отпътуване от хотела към центъра на Фуншал, където ще откриете най-важните паметници, музеи, църкви, фортове и сгради от обществен интерес. Програмата включва парка "Санта Катарина"  - любимо място за разходка, където са събрани растителни видове от цял свят. Основната атракция в парка е фантастичната гледка към Фуншал. Следва посещение на катедралата "Успение Богородично" - първата епископална църква в отвъдморските територии на Португалия, национален паметник построен в стил мануелин (пламтяща готика). Обиколката включва и посещение на местния фермерски пазар, където ще се докоснете до местното производство и плодовете на морето. Екскурзията продължава към ботаническата градина, в която е представено цялото богатство от местни растения и дървета. Програмата завършва с дегустация на местно вино.

Нощувка.

Трети ден:

Закуска. Свободен ден или по желание еднодневна екскурзия "Най-доброто от източната част на острова - Сантана" с включен обяд.

Отпътуване от хотела към Камаша - красиво малко селце, известно като "селото на кошничарите", разположено на няколко километра по хълмовете на изток от Фуншал и известно с фестивала на ябълките, който се провежда през октомври. Следва Пико до Ариейро - третият по височина връх на острова и една от задължителните спирки на острова, откъдето се откриват невероятни гледки към по-голямата част от Мадейра. От тук маршрутът продължава към Рибейро Фрио - природен парк, в който е запазена оригиналната растителност на острова. Отпътуване към Фаял - малко живописно село на североизточния бряг на острова, носещо името на местен вид бук (Myrica Faya), и град Сантана, известна със своите къщи с характерни сламени покриви. Обяд в традиционен хотелски комплекс "Quinta do Furao", разположен сред лозови масиви и известен с прекрасната панорама, която се открива към най-източната част на острова. Екскурзията продължава към Порто да Круш и неговото пристанище, сгушено в източната част на Орловата скала, която доминира над крайбрежния пейзаж. Следващата спирка е панорамната площадка "Портела" с прекрасни гледки към Орловата скала. Последната спирка е Машико - първата столица на Мадейра.

Връщане във Фуншал. Нощувка.

Четвърти ден:

Закуска. Свободен ден или по желание полудневен хайкинг тур от Левада да Сера до Вале Параисо (разстояние - 6 км; продължителност 2 часа; натовареност - лека).

Приятна разходка сред смарагдово зелената долина, от която се откриват впечатляващи гледки към отдалечени, притихнали селца и към Камаша. По време на разходката ще се насладите на разнообразната и изобилна растителност, а мозайката от пейзажи ще остави незабравими спомени.

Връщане във Фуншал. Нощувка.

Пети ден:

Закуска. Свободен ден. Вечерта по желание вечеря в ресторант "O Lagar" с фолклорна програма.

"O Lagar" е типичен ресторант, разположен в Камара де Лобош. Ресторантът е известен както с приятната атмосфера, която създава, така и със своите шишчета от говеждо месо. Менюто включва традиционен аперитив "Понча", домашно приготвен хляб "bolo do caco" с чесново масло, шишчета от говеждо месо, десерт, бяло или червено вино, минерална вода, кафе и диджестив.

Нощувка.

Шести ден:

Закуска. Свободен ден или по желание еднодневна екскурзия "Най-доброто от западната част на острова - Порто Мониш" с включен обяд и входна такса за Кабо Жирао.

Екскурзията включва посещение на живописното рибарско селище Камара де Лобош, разположено на запад от Фуншал. Следва изкачване до Кабо Жирао (580 м) - най-високият нос в Европа и вторият по височина в света. Маршрутът продължава на запад с посещение на очарователното селце Рибейра Брава. Следващата спирка е панорамната площадка "Енкумеада", която се издига на височина 1007 м, на хребета на планината. Пейзажът, който се открива към дълбоките долини на Рибейра Брава на южното крайбрежие и Сао Висенте на северното крайбрежие е неповторим. Следва преминаване през най-голямото плато на Майдера Паул да Сера - част от лавровите гори на острова, включени в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. Следващата спирка е Порто Мониш, известен със своите естествено формирани от изстинала лава басейни. Обяд в местен ресторант. Екскурзията продължава към Сао Висенте - едно от най-красивите и романтични села, разположено в северната част на острова. Маршрутът преминава през енигматичен пейзаж с пръснати водопади, където наситеното зелено контрастира с морското синьо.

Връщане във Фуншал. Нощувка.

Седми ден:

Закуска. Свободен ден или по желание полудневна екскурзия "Ейра до Серадо".

Екскурзията започва с кратка спирка при панорамна площадка „Пико дош Барселош“ (335 м), откъдето може да се насладите на прекрасна гледка към залива на Фуншал. Маршрутът продължава към Ейра до Серадо (1094 м), откъдето се откриват спиращи дъха гледки към заобикалящите планини и долината на Курал даш Фрейраш - малко селце, развило се върху кратера на затихнал вулкан. Следващата спирка е в Монте - селце в околностите на Фуншал, известно с тучната си растителност и църквата на "Дева Мария от Монте" - покровителка на острова. Тук е погребан и последният австрийски император Карл Франц Йосиф. Друга популярна атракция тук е спускането с тобоган от плетена ракита, който в миналото се е използвал за превозване на дървен материал от планината (заплаща се на място - около 15 евро на турист).

Връщане във Фуншал. Нощувка.

Осми ден:

Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за България. Пристигане на летище София.

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ МАДЕЙРА - ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ ПРЕЗ ЮНИ 2018 ГОДИНА

Дати:

 • 06-13.06.2018 година
 • 13-20.06.2018 година

 

Хотели по програмата:

Jardins d'Ajuda 4*, Madeira
Golden Residence 4*, Madeira
Alto Lido 4*, Madeira
Pestana Casino Park 5*, Madeira

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ МАДЕЙРА - ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ ПРЕЗ ЮНИ 2018 ГОДИНА

 

Условия за плащане: при резервация - 35% от общата сума; доплащане до 100% - до 30 дни преди датата на отпътуване.

Условия за анулация: до 31 дни - 35% от основната цена; от 30 до 1 дни - 100% от общата цена.

Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.

Поредността на провеждането на екскурзиите в програмата е примерна. Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

Екскурзията се провежда при минимум 80 записани туристи.

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ МАДЕЙРА - ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ ПРЕЗ ЮНИ 2018 ГОДИНА

 

 • Полудневна екскурзия във Фуншал с включена входна такса за ботаническата градина и дегустация на вино – при минимум 25 записани туристи -  €33 за възрастен и €28 за деца 2-10.99 год.
 • Еднодневна екскурзия „Най-доброто от източната част на острова – Сантана“ с включен обяд – при минимум 25 записани туристи - €53 за възрастен и €45 за деца 2-10.99 год.
 • Полудневен хайкинг тур „Вале Параисо“ – при минимум 25 записани туристи - €23 за възрастен и €20 за деца 2-10.99 год.
 • Вечеря в типичен ресторант „O Lagar” с фолклорна програма – при минимум 25 записани туристи - €45 за възрастен и €39 за деца 2-10.99 год.
 • Еднодневна екскурзия „Най-доброто от западната част на острова – Порто Мониш“ с включен обяд и входна такса за Кабо Жирао – при минимум 25 записани туристи - €55 за възрастен и €47 за деца 2-10.99 год.
 • Полудневен тур „Ейра до Серадо“ – при минимум 25 записани туристи - €25 за възрастен и €22 за деца 2-10.99 год.
 • Вечери за целия престой в хотел „Do Carmo” *** (без включени напитки) - 246 лева за възрастен и 123 лева за деца 2-10.99 год.
 • Напитки по време на вечерите в хотел „Do Carmo” ***: 1/2 бутилка вино или 2 безалкохолни или 2 бири, вода и кафе или чай (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 77 лева за възрстен и 39 лева за деца 2-10.99 год.
 • Обеди и вечери за целия престой в хотел „Do Carmo” *** (без включени напитки) - 493 лева за възрастен и 247 лева за деца 2-10.99 год.
 • Напитки по време на обедите и вечерите в хотел „Do Carmo” ***: 1/2 бутилка вино или 2 безалкохолни или 2 бири, вода и кафе или чай (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 154 лева за възрастен и 78 лева за деца 2-10.99 год.
 • Вечери за целия престой в хотел „Alto Lido” **** (без включени напитки) - 288 лева за възрастен и 144 лева за деца 2-10.99 год.
 • Напитки по време на вечерите в хотел „Alto Lido” ****: 1/2 бутилка вино или безалкохолно или бира, вода и кафе или чай (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 100 лева за възрастен и 50 лева за деца 2-10.99 год.
 • Обеди и вечери за целия престой в хотел „Alto Lido” **** (без включени напитки) - 557 лева за възрастен и 279 лева за деца 2-10.99 год.
 • Напитки по време на обедите и вечерите в хотел „Alto Lido” ****: 1/2 бутилка вино или безалкохолно или бира, вода и кафе или чай (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 200 лева за възрастен и 100 лева за деца 2-10.99 год.
 • Настаняване в стая с изглед към градината в хотел „Jardins D'Ajuda” **** на турист - 56 лева
 • Вечери за целия престой в хотел „Jardins D'Ajuda” **** (без включени напитки) - 260 лева за възрастен и 130 лева за деца 2-10.99 год.
 • Напитки по време на вечерите в хотел „Jardins D'Ajuda” ****: 1/4 бутилка вино или безалкохолно или бира, вода (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 77 лева за възрастен и 39 лева за деца 2-10.99 год.
 • Обеди и вечери за целия престой в хотел „Jardins D'Ajuda” **** (без включени напитки) - 497 лева за възрастен и 249 лева за деца 2-10.99 год.
 • Напитки по време на обедите и вечерите в хотел „Jardins D'Ajuda” ****: 1/4 бутилка вино или безалкохолно или бира, вода (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 153 лева за възрастен и 77 лева за деца 2-10.99 год.
 • Вечери за целия престой в хотел „Golden Residence” **** (без включени напитки) - 322 лева за възрастен и 161 лева за деца 2-10.99 год.
 • Напитки по време на вечерите в хотел „Golden Residence” ****: 1/2 бутилка вино или 2 безалкохолни или 2 бири, 1/2 бутилка вода (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 106 лева за възрастен и 53 лева за деца 2-10.99 год.
 • Обеди и вечери за целия престой в хотел „Golden Residence” **** (без включени напитки) - 617 лева за възрастен и 309 лева за деца 2-10.99 год.
 • Напитки по време на обедите и вечерите в хотел „Golden Residence” ****: 1/2 бутилка вино или 2 безалкохолни или 2 бири, 1/2 бутилка вода (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 212 лева за възрастен и 106 лева за деца 2-10.99 год.
 • Вечери за целия престой в хотел „Pestana Casino Park” **** (без включени напитки) - 400 лева
 • Напитки по време на вечерите в хотел „Pestana Casino Park” ****: вино или безалкохолнo или бирa, вода и кафе или чай (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 161 лева
 • Обеди и вечери за целия престой в хотел „Pestana Casino Park” **** (без включени напитки) - 784 лева
 • Напитки по време на обедите и вечерите в хотел „Pestana Casino Park” ****: вино или безалкохолнo или бирa, вода и кафе или чай (за деца не се предлагат алкохолни напитки) - 322 лева

 

За резервации моля кликнете ТУК за да попълните ФОРМУЛЯРА .

или се свържете с нас на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
или на нашите телефони 02 9532393, 0879 042393

 

Снимки :

 

 •  Почивка на остров Мадейра 2018 Почивка на остров Мадейра 2018
 •  Почивка на остров Мадейра 2018 Почивка на остров Мадейра 2018
 •  Почивка на остров Мадейра 2018 Почивка на остров Мадейра 2018
 •  Почивка на остров Мадейра 2018 Почивка на остров Мадейра 2018
 •  Почивка на остров Мадейра 2018 Почивка на остров Мадейра 2018
 •  Почивка на остров Мадейра 2018 Почивка на остров Мадейра 2018