Спа Клуб Бор 4*, Велинград
ПДФ Печат Е-мейл

Местоположение:

ул. Николай Хрелков № 9, 4600 Велинград
Хотелът е с уникално разположение: от една страна - в близост до центъра на Велинград, а от друга - в края на градската жилищна част, откъдето започва боровата гора.

Хотел:

Спа хотел "Бор" разполага със 140 луксозни апартаменти и студиа.

Стаи:

25 двойни стаи, 25 двойни стаи лукс, 90 двойни студиа тип „апартамент" - атрактивни като дизайн и цветово решение. Всички стаи и апартаменти в хотела са захранени с топла минерална водa, оборудвани са с плазмен телевизор, мини-бар, интернет, сателит, телефони в банята и стаята.

ЦЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В СПА КЛУБ БОР 4*, ВЕЛИНГРАД 02.01-20.12.2018 ГОДИНА

Настаняване, ВВ
Капацитет

1 н-ка, делник

При 2-3 н-ки При 5 н-ки При 7+ н-ки
Двойна стая
2 рах 154.00 143.00 134.00 128.00
Студио
2+1 рах 184.00 170.00 161.00 151.00
Апартамент
2+2 рах 194.00 180.00 170.00 160.00
ВИП апартамент с джакузи
2 рах 252.00 233.00 221.00 208.00
Доплащане за възрастен/ второ дете 6-11.99 год. в апартамент
35.00/ 12.00

Цените са в лева, на помещение, и включват нощувка със закуска, ползване на вътрешен и външен минерален басейн, фитнес, сауна, парна баня, джакузи с минерална вода 36-38 С, външен детски басейн с минерална вода (летен сезон), релакс зона, детски кът, интернет, паркинг, туристическа такса, застраховка, ДДС.

 • Деца до 5.99 години на допълнително легло се настаняват и хранят безплатно.
 • Първо дете 6-11.99 години на допълнително легло се насдтаняване и храни безплатно на пансиона на възрастните.
 • Дете до 11.99 год. с 1 възрастен в двойна стая – 10% намаление от цената на стаята.
 • Единично настаняване - 30.00 лева намаление от цената на двойна стая. Намалението не важи за студиа и апартаменти.
 • Доплащане за обяд - 20.00 лева за възрастен и 10.00 лева за дете 6-11.99 год.
 • Доплащане за вечеря - 25.00 лева за възрастен и 15.00 лева за дете 6-11.99 год.

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА В СПА КЛУБ БОР 4*, ВЕЛИНГРАД 26.02-30.06.2018 ГОДИНА

Настаняване, НВ
Капацитет

Делник

Уикенд, мин.2 н-ки
Двойна стая
2+1 рах 115.00 155.00
Апартамент
2+2 рах 135.00 175.00
Деца до 5.99 год. на допълнително легло безплатно
Дете 6-11.99 год. на допълнително легло в апартамент 15.00
Възрастен на допълнително легло в апартамент 50.00 66.00

Цените са в лева, на помещение, и включват нощувка със закуска и вечеря, ползване на минерален басейн, фитнес, сауна, парна баня, Мароканска баня, джакузи, релакс зона, интернет, паркинг, туристическа такса, застраховка, ДДС.

ВЕЛИКДЕН В СПА КЛУБ БОР 4*, ВЕЛИНГРАД 06-10.04.2018 ГОДИНА

Настаняване, НВ
Капацитет

На вечер, при 3 н-ки

На вечер, при 4 н-ки
Двойна стая
2 рах 189.00 185.00
Студио 2+1 рах 199.00 195.00
Апартамент
2+2 рах 229.00 223.00
Деца до 5.99 год. на допълнително легло безплатно
Дете 6-11.99 год. на допълнително легло в апартамент 50.00
Възрастен на допълнително легло в апартамент 85.00

Цените са в лева, на помещение, и включват нощувка със закуска и вечеря, включително Празнични вечери на 06.04, 07.04 и 08.04, ползване на вътрешен басейн с минерална вода, ползване на джакузи с минерална вода, сауна, фитнес, парна баня, Мароканска баня, релакс зона, WI-FI на територията на хотела, паркинг, професионална детска анимация всеки ден от 09:30-12:30 часа и 16:30-22:00 часа.

 • Задължително се доплаща туристически данък в размер на 1.31 лв. на ден за всеки гост.

ПРОГРАМА ПРОФИЛАКТИКА И РЕХАБИЛИТАЦИЯ В СПА КЛУБ БОР 4*, ВЕЛИНГРАД 2017 ГОДИНА

 • Пакет 5 нощувки - 375.00 лв. на човек в двойна стая
 • Пакет 7 нощувки - 490.00 лв. на човек в двойна стая
 • Пакет 10 нощувки - 700.00 лв. на човек в двойна стая + бонус - пълни лабораторни изследвания на кръв и биохимия по 14 показателя
 • Пакет 14 нощувки - 980.00 лв. на човек в двойна стая + бонус - пълни лабораторни изследвания на кръв и биохимия по 14 показателя
 • Доплащане за единична стая - 35.00 лв. на ден
 • Доплащане за обяд - 17.00 лв. на ден

Всички цени са в лева, на човек, и включват съответния брой нощувки в двойна стая, закуска и вечеря (съобразени с лекарските предписания), използване на Уелнес-зоната на хотела - басейн и джакузи с минерална вода, сауна, фитнес, парна баня, релакс зона, 2 медицински или балнео процедури на ден - по предписание от Главния лекар, първоначален и финален медицински преглед, издаване на епикриза, изготвяне на индивидуална програма за лечение, изготвяне на индивидуална диета, интернет, паркинг.

Цените не са валидни в празнични дни, за които хотела има обявени специални пакетни цени!

 • Здрава опорно-двигателна система

Програмата е насочена към хора с болка и скованост в големите стави/колена, тазобедренни стави, лакeтни стави и рамене /вследствие на претоварване/спорт, неудобна поза и др./ Повлияват се отлично всички състояния на обездвижване и слабост в мускулите след счупвания, изкълчвания и навяхвания. Специално е разработен модул за изкривявания на гръбначния стълб, които затрудняват дишането и ежедневните дейности, успешно се прилага и при болки от плоскостъпие.

 • Здрави бели дробове

Програмата е разработена специално за пациенти с хронична кашлица, задух и пристъпни спазми на дихателните пътища, вследствие прекарани остри и хронични инфекции. Има профилактичен ефект за повишаване имунитета при сезонните грипни инфекции. Важна част от програмата е насочена за предотвратяване на дискомфорта и хроничния задух при болните от бронхиална астма. След прилагането на модула се повишава комфортът на живот и физиологичните възможности на дихателната система.

 • Здрава нервна система

Тази медицинска програма е предназначена за клиенти с чести болки в кръста и изтръпване на долните и горни крайници. Повлияват се отлично всички състояния на слабост на мускулите на ръцете и краката, вследствие на проблеми в гръбначния стълб - дископатии, радикулити и др. Увеличава се обема на движение и силата в засегнатите участъци. При провеждане на програмата се създават активни схеми и навици за правилна щадяща поза и правилни похвати при спортуване. При хора подложени на стрес и напрежение, програмата има изразен релаксиращ и зареждащ ефект.

 • Ревматология

Програмата е предназначена за възрастни и деца над 7 год. възраст. Предмет на лечение са ревматоиден артрит в извънпристъпен стадий, други ревматични автоимунни заболявания в ремисия, Болест на Бехтерев и някои вторични реактивни артритни заболявания.

 • Тонизираща програма

Програмата е предназначена за възрастни хора с намален жизнен тонус, хронична умора и за общо укрепване на организма в периодите на сезонна умора и метеозависимост.

 • Антицелулитна програма

Програмата е предназначена за хора с различни степени, форми и локализация на целулит, както и някои последици от бързо редуциране на тегло - стрии, рагади и белези.

 • Хармонично тяло

Програмата е предназначена за хора с променени и нехармонични телесни параметри, вследствие на обездвижване и професии с еднообразна поза. Повлияват се и пациенти с неправилно развита мускулно - скелетна система.

 • Антистрес програма

Програмата е предназначена за хора с различни прояви на тревожност и нарушена адаптация при стресови ситуации, както и вегетативни прояви вследствие пренатоварване на нервната система, някои форми на безсъние.

 • Стоп на годините

Програмата е предназначена за дами и господа, желаещи да намалят процесите на стареене и да почувстват нов прилив на енергия и сили. Програмата дава възможност да се създаде траен стереотип на поведение и духовна нагласа за преодоляване на някои възрастови промени, както в телесен, така и в психически аспект.

 • Намаляване на телесното тегло

Правилно насочена и целяща съвременно разбиране на проблема за затлъстяването, тази програма разполага с голям набор от методи и процедури за възстановяване на нормалното тегло, предотвратяване на редица рискове свързани с него и обучение в правилни хранителни и двигателни навици.

 • Детоксикация

Програмата е тясно насочена за очистване на организма от натрупани в продължение на многогодишна употреба токсични вещества /от професионален или битов произход или вследствие на лечение с тежки и увреждащи препарати/. Много добър ефект има при последиците от неправилно и продължително антибиотични лечение-дисбактериоза и чести стомашно-чревни проблеми. Изключителен ефект се наблюдава при увреждане на черния дроб с токсични увреди от храни ,алкохол и химически агенти.

 • Победи умората

Дезадаптозите представляват състояния на нарушен баланс между стрес-реализиращите и стрес-лимитиращите системи в резултат на несъответствие на феногенотипните особености на организма и прекомерно силни стресови фактори с голяма продължителност.
В резултат на развиващия се патологичан процес се изтощават невропсихичните, невровегетативните, невроимунните и невроендокринните механизми за адаптация, развиват се вторични психоемоционални, хормонални и имунни нарушения. Основно е нарушено производството на ендогенни опиоиди /ендоморфини, ендорфини/, изразено в дисбаланс на ноцицептивната и антиноцицептивната системи.

 • Женско здраве 50+

Програмата е специално създадена да възстанови и подпомогне проблемите на женското здраве в менопаузата, нередовна и болезнена менструация, чести проблеми със съня и преодоляване на вредни навици- пушене, прекомерна употреба на медикаменти и алкохол.Клиентките се обучават и информират за правилното поведение и начините за профилактика на остеопорозата, въвеждат се в нов двигателен режим и диетични навици.Специален модул има за цел подпомагане на лечение при тръбно безплодие и възстановяване нормалната дейност на женските полови органи.

 • Мъжко здраве 50+

Програмата е предназначена за мъже в активна средна и зряла възраст с различни форми на хронични инфекции на простатната жлеза, намалена сексуална активност, често нощно уриниране, болки в малкия таз, нервно-психични проблеми и напрежение свързано с тези проблеми

 • Рехабилитация на професионални заболявания – професионални заболявания на дихателната система

Програмата е предназначена за работещи в областта на рудодобива и въгледобива, металургията, машиностроенето, стъкларската и керамичната промишленост. Обект са различни форми на пневмокониози, силикоза, бронхиална астма, професионален хроничен бронхит.

 • Рехабилитация на професионални заболявания – професионални заболявания от пренапрежение

Програмата е предназначена за работещи в среда на тежко физическо натоварване, двигателна монотония, екстремни статични натоварвания, вибрации, неблагоприятен производствен микроклимат. Включват се тендомиози, стенозиращ теносиновиит, радикулопатии, раменен периартрит, тунелни синдроми, мононевропатии, полиневропатии, вегетативно-сензорни синдроми.

Услуги, спорт и развлечения:

Ресторант, механа, ресторант - лятна градина, пиано бар "Панорама", лоби- и фреш-бар край басейна, топъл минерален басейн, конферентни зали – малка и голяма, компютърна зала, детска площадка, паркинг. Oборудван e с най-съвременната спа апаратура в Центъра за водолечение - за физиотерапия, кинезитерапия и много други процедури, открит и закрит минерален басейн с джакузи, открит детски басейн, сауна, римска/турска баня, парна баня, солариум и масажни кабинети.

За резервации моля кликнете ТУК за да попълните ФОРМУЛЯРА.

или се свържете с нас на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
или на нашите телефони 02 9532393, 0879 042393

Снимки :

 •  Спа Клуб Бор 4*, Велинград Спа Клуб Бор 4*, Велинград
 •  Спа Клуб Бор 4*, Велинград Спа Клуб Бор 4*, Велинград
 •  Спа Клуб Бор 4*, Велинград Спа Клуб Бор 4*, Велинград
 •  Спа Клуб Бор 4*, Велинград Спа Клуб Бор 4*, Велинград
 •  Спа Клуб Бор 4*, Велинград Спа Клуб Бор 4*, Велинград
 •  Спа Клуб Бор 4*, Велинград Спа Клуб Бор 4*, Велинград
 •  Спа Клуб Бор 4*, Велинград Спа Клуб Бор 4*, Велинград

Видео :