Почивки с автобус - Гърция 2017 година
ПДФ Печат Е-мейл

 

ПОЧИВКИ С АВТОБУС В ГЪРЦИЯ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА

Совалката стартира от дата 03.06.2017 /събота-събота/ до дата 09.09.2017 – последен курс - за Олимпийска ривиера.

Совалката стартира от дата 27.05.2017 /събота-събота/ до дата 30.09.2017 – последен курс - за Халкидики.

Тръгване в 6:00 часа от стадион "Васил Левски". Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Връщането става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Туроператорът има представител на всеки един от ръкавите, който обслужва туристите на място. На туристите винаги се предоставя телефон за връзка с него.

  • Срокове на анулации - по договор или по упоменати от хотела условия.

При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН, номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт, и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от непътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително  е да разполагаме с телефон за връзка с туристите.

Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към застрахователно дружество "ЕВРОИНС" АД. Туристите, които имат сключена дългосрочна застраховка "Медицински разходи при болест и злополука", чиито период на валидност обхваща и периода на договореното пътуване задължително прилагат копие от застрахователната полица към договора. Доплащане за застраховки - за лица до 5 год. и от 64 до 74 год. - 8.00 лева за престоя; за лица от 75 до 80 год. - 16.00 лева за престоя. Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 16.00 лева.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

  • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.

  • ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.

ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.

Трансферът до и от  Паралия Катерини и Платамонас се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.

  • Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.

Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.

  • Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.

Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване - хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на  рецепция.

Връщането става по предварително дадена от водача информация - приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.

По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - в Сандански - Happy Bar & Grill . На връщане - на бензиностанция ЕКО на територията на Гърция, и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ!

  • Ако има туристи от градове по маршрута - те се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион "Васил Левски". Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ!

Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!

ТРАНСФЕРИ ИЗВЪН СОФИЯ

Град - Място на тръгване - Час на тръгване - Цена за доплащане
Пловдив - OMV (до х-л Санкт Петербург) - 03:30 часа - 25.00 лв.
Пазарджик - SHELL (на магистралата) - 03:50-4:00 часа - 25.00 лв.

Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете.
При записани 4 и над 4 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата.