За туристическа агенция Антеа
ПДФ Печат Е-мейл
Туристическа агенция  Рейма България ООД  е  лицензиран туроператор и турагент с лиценз № РКК – 01- 6154, издаден от Държавна агенция по туризъм и притежава туроператорска застрахователна полица № 10 560 1315 0000135235 на ЗАД Армеец, съгласно чл. 42 от Закона за туризма.
 
Предлагаме широка гама от туристически услуги, свързани с организирането на Вашето пътуване, улеснявайки максимално подготовката и провеждането му и превръщайки го в незабравимо изживяване.
 
 
 
•за хотелско настаняване в България договорихме цени, по-ниски от тези, които бихте получили в хотела на рецепция;
•за пътуване със самолет ще сравним условията и маршрутите на всички представени в България авиокомпании и ще изберем за Вас най-оптималния вариант;
•за хотелско настаняване в чужбина систематизирахме информация и данни за повече от 60 000 хотела в цял свят, за да  предложим бърз отговор на всяко Ваше запитване, използвайки професионални резервационни системи и дългогодишни лични контакти;
•избрахме партньори по дестинациите, за да съчетаем прецизно  повече от един компонент, оформящ  туристическия пакет  като: чартърен полет, хотел, трансфер,  тур,  рент- а-кар.
•ще подготвим Вашия семинар, делова среща, презентация, коктейл или всяко друго фирмено мероприятие като предложим подходящото място според планирания бюджет.
•ще улесним подготовката и провеждането на Вашето пътуване като съдействаме и за всички допълнителни туристически услуги: застраховки, транспорт, визи, преводи и легализации на документи за пътуване.
Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че от 01.04.2010 за пътуване в чужбина е препоръчително да имате международна здравно осигурителна книжка.
Същата се издва за град София в 22 ДКЦ - ул. Николай Коперник 9 и 29 ДКЦ - ул. Георги Измирлиев 8
информация за международна здравно осигурителна книжка можете да намерите на адрес http://www.nhif.bg/bg/EZK.phtml

 

 

Туристическа агенция Антеа ЕООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз № РКК - 01-5772, издаден от Държавна агенция по туризъм. Туроператорът е сключил застрахователен договор "Отговорност на туроператора" със застрахователно дружество "Армеец" - полица номер 14 519 1315 0000452158 от 26.11.2014 год., съгласно чл. 42 от Закона за туризма.

  • Туристическа агенция Антеа, предлага широка гама от туристически услуги, свързани с организирането на Вашето пътуване, улеснявайки максимално подготовката и провеждането му.


 - хотелско настаняване в България на ниски цени

 - пътуване със самолет  - винаги най-оптималния за вас вариант

- хотелско настаняване в чужбина  - използваме професионални резервационни системи

- най-добрите партньори по различните дестинации, за да предоставим пълния туристически пакет - чартърен полет, хотел, трансфер,  тур.

- семинар, делова среща, презентация, коктейл или друго фирмено мероприятие

- и не на последно място - допълнителни туристически услуги като застраховки, транспорт, визи, преводи и легализации на документи за пътуване.

 


 

 

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че от 01.04.2010 за пътуване в чужбина е препоръчително да имате международна здравно осигурителна книжка. Такава можете да си извадите на адрес: гр. София, 22 ДКЦ - ул. Николай Коперник 9 и 29 ДКЦ - ул. Георги Измирлиев. Повече можете да откриете и на сайта: http://www.nhif.bg/bg/EZK.phtml

Снимки :

  •  Застраховка ТО 26.11.2014 Застраховка ТО 26.11.2014
  •  ТО ТА Лиценз 29.09.2014 ТО ТА Лиценз 29.09.2014